• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

SITEC - Sieber Engineering AG, Switzerland

 

Spoštovani uporabnik

 

Zelo smo veseli, da vam lahko predstavimo naše sedanje palete modularnih sistemov in posameznih komponent  na naslednjih straneh.


Ko se je Rolf Sieber pojavil na trg s SITEC leta 1984, si ni nikoli predstavljal, da bo podjetje uživalo uspeh še  danes. Kot diplomirani strojni inženir z dolgoletnimi izkušnjami na področju gospodarstva z visokim tlakom, mu je bila že od začetka ena stvar jasna: brez kompromisov pri kakovosti.

 

On je dobro podprt v njegovih prizadevanjih s procesnim inženirjem, Dr. Beat Zehnder, njegovim poslovnim diplomantom sinom Marcom Sieberjem, ki skrbi za finančno stran podjetja, in vsi njegovi kolegi v SITEC-u. Torej, imate vso pravico, da pričakujte vrhunsko kakovost iz vseh naših sistemov in komponent: so rezultat dolgoletnih izkušenj in ustvarjalnega sodelovanja z našimi strankami. Naša naloga je da se doseže optimalna rešitev za vsako potrebo, ki nenehno krepi naš know-how (vemo kako).

 

Na podlagi te filozofije, imamo na voljo več kot 90 sistemov po vsem svetu v zadnjih 22 letih. Z našim modularnim konceptom sistema, smo bili sposobni in še bi lahko - izpolniti tudi največje zahteve kupcev. V tem času, je naše znanje  sedaj lokalno na voljo v več kot petindvajsetih držav.

 

Naš uspeh in vedno večje povpraševanje po naših izdelkih je odgovornost da to  vzamemo resno. Motivacija, ki nas popelje v prihodnost in nas ohranja je  naš moto: ni kompromisov pri  kakovosti.

 

Zavzemamo se za dajanje teže našega "visokotlačnega poslovanja" v ozadje vašega podjetja in veselimo se sodelovanja z vami  v nameri najdbe najboljše možne rešitve.

 

Vaš,

SITEC - Sieber Engineering team

 

 

 

 

 

 

 

ZASTOPSTVA

  • FUDICO Sistemi d.o.o. - Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Madžarska

 

© Sitec-sieber engineering AG